2012. április 19., csütörtök

MondoCon 2012


Gabriel azt mondta, liliomtipró vagyok... hát, nem csak liliomot tiportam aznap... :3
Na jó, nem tapostam el... védd a fákat, egyél hódot! HódTündért, that is! XD

Mostanában nem szokásom beszámolókat írni, inkább csak 1-2 képet feldobok, beszédesek azok nélkülem is... Node azért egy-két szót talán mégis...

Hát tényleg öröm volt 6.30kor kelni és azzal szenvedni, hogy fél óráig kell berakni a lencsét... aztán meg a testfestés és a smink még egy óra. De! Úgy is maradt egész nap! És lencsével még soso élesebben is látok, bár ez igazából nem oszt, nem szoroz. Segítők híján kénytelen voltam a kardot leszámítva jó szokásom szerint önellátósat játszani és elcipelni magamat, úgyhogy már alapból sminkben és ruhában mentem conra, gondolom a civil metrózók legnagyobb örömére. XD Hülyeségben még mindig az élbolyban! Meg tényleg immunissá tesz jó ideig az emberi hülyeség ellen, szóval ego-boost!



A szombati napot nem élveztem annyira, fáradt is voltam, a szárnyak miatt nagyon menni se tudtam sehova, pedig ez még a legkisebb verzió..., leülni se nagyon a szoknya lemezessége miatt... az emberek is parasztok... szal a szokásos. Crafton meg nem tudom mit improztam a színpadon, de szívesen visszanézném... hja igen, a plusz öröm, hogy utána mindent hazacipelni, mert nem mertem semmit se otthagyni másnapra, meg amúgyis még azzal telt az estém, hogy ami napközben szétment, megcsináltam, plusz lemostam mindenről a fehér festéket (magamat leszámítva), három fázisban. De legalább másat már nem kentem össze fehérre - vagy csak olyat, ami amúgyis fehér volt.

Vasárnapi nap annyiban jobban telt, hogy csak fél napra mentem ki, bár így is megint a lencse, smink és festés meg a cipekedés megvolt délelőtt (de legalább nem hajnalban), de mostmár rutinnal öltözgettem, meg jobb idő lévén sikerült fotózgatni is kicsit (ezekből látható itt pár darab), hála érte Kolinak meg Danilának, meg Gabriel is elkapott egy körre. EC miatt egyáltalán nem paráztam, délelőtt még gyúrtam egy sort a dologra, meg amúgyis az esélytelenek nyugalmával indulok neki lassan már minden versenynek (a veterán-demotiválás és egyéb finomságok nagyon ott vannak a cosplay-politikai szférán, hogy a kétpártrendszerről meg az elmaradhatatlan szarkavarásról már ne is beszéljek...).

Vágom kifelé Regina almafáját, mert én vagyok az igazi Evil Queen.
És ezt csak az érti, aki ismeri a OUaT-t.

Node a lééééényeg. Hogy én perfezni akartam Galaxiával. Már anno az arannyal is, csak Tifa lebeszélt róla, hogy inkább craftozzak vele, azt lett belőle csapat végül... nos, legalább a feketével tudtam perfezni. Perfes vagyok, na, a fene egye meg - a craftozás csak a lusta kategóriám, mikor nem bírok semmi értelmesebbet kiszülni perfre (hogy mi a cp filozófiám, szerintem már rakatszor kifejtettem, úgyhogy nem teszem meg megint). Cass jól látta, tényleg a myu számot akartam eredetileg előadni, de! Mióta kiskoromban (réges rég, egy messzi messzi galaxisban...) Xénia-láz rajongó voltam (ééés vagyok!), meg már akkor is ment a SM fanulás, a kancellár és Galaxia között mindig párhuzamot láttam, és háááát imádtam ezt a számot (már gyerekkoromban se voltam százas :3). Úgyhogy gyerekek, a tanulság az, hogy fel kell nőni és megcsinálni azt, amire gyerekként vágyunk. Nekem már másodjára jön be. XD És remélhetőleg nem ez volt az utolsó ilyen húzás. ^^;

Szóval a vasárnapi nap jobb volt 2 fokkal, plusz sikerült egy rakat ismerőssel összefutni, dumálni kicsit, meg úgy jó szokás szerint elvoltam mint a befőtt, ha unatkozok, akkor elfoglalom magam, nem vagyok egy rakás csődtömeg.

A jövőt tekintve az EC témát most szüneteltetem bizonytalan ideig, inkább perfezek... ego üzemmódba kapcsolok át, és marhulni fogok meg élvezem a csapatozás előnyeit. Úgy érzem, végre sikerült kipihenni a tavalyival bezárólagos sorozatos csapatrendezéseket, úgyhogy most újult erővel kezdek neki megint: nyár-nyár-ősz-tél-tavasz, zsinórban perfek hada várható tőlem mindegyik conon - no jó, talán egy-két craft is becsúszik közbe, de csak mellékesen.

Videók:
Craft: http://youtu.be/NnQDBRnlsQI
EC: http://youtu.be/xENbiSB4CSg

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Az első kép nagyon el lett találva, tetszik. :3 Párszor már én is próbálkoztam hasonló témájú képpel. :)